2024-05-30 11:45:41 74
2024-жылдын май айында ТМ(б)-1-22, ТМ(б)-1-23 тайпаларында сервитик ишмердүүлүк предмети боюнча студенттердин өз алдынча иштөөсүнүн жыйынтыктоочу мастер-класс сабактары профессор Низамиев А.Г., доценттер Самиев К.Т., Момошева Г.А. тарабынан өткөрүлдү. Анда аталган мастерлердин жетекчилиги астында столду сервировкалоо, корей кухниясы (рамен, кимпаб ж.б.), япон кухниясы (көк чай жана буудай чайды демдөө технологияларын сунушташты), италия кухниясы (пицца ж.б.), орус кухниясы (винегрет, оливье салаттары) боюнча тамак-аштар даярланды жана сунушталды. Эксперттер тарабынан баа брилди.